Wat kunnen wij u bieden

ACB Communicatie bestaat sinds 1997 en gedurende al deze creatieve jaren heeft zij de volgende diensten in eigen beheer en voor opdrachtgevers ontwikkeld;

  • Advisering interne en externe communicatie
  • Schrijven van aansprekende teksten
  • Schrijven van optimale SEO webteksten
  • Redigeren van uw eigen teksten
  • Advisering en ontwerpen van huisstijlen
  • Advisering en bouwen van websites
  • Advisering en ontwerpen van uw reclame uitingen
  • Fotografie en advisering ten aanzien van uw beeldmateriaal
  • Ontwikkelen, uitwerken en uitgeven van informatiebrochures als ook veel ervaring in het maken van magazines, gericht op consumenten als ook op B2B. Van concept tot print.

Waar wij voor staan
Wij adviseren en maken werk dat werkt.
Een heldere boodschap, aantrekkelijk vormgegeven. Dus geen ingewikkelde creatieve verpakte hints die uw doel groep niet bereiken.
Maar aansprekend werk dat er toe doet, passend bij het karakter van uw bedrijf en uw product.

Wie wij zijn
DianaWassing
Diana Wassing werkt al sinds 1997 in het communicatie en uitgeefvak. Ze heeft zich gespecialiseerd in het schrijven van (web)teksten; interne en externe communicatie en in het ontwikkelen en maken van magazines voor zowel consumenten als B2B. Samen met de ondernemer inventariseren waar zijn of haar behoefte ligt om daar vervolgens een goed werkende, creatieve en aantrekkelijke invulling aan te bieden, geeft haar voldoening en leidt voor de ondernemer tot betere bedrijfsresultaten.  Bekijk ook mijn LinkedIn profiel

 

ACB Communicatie werkt intensief samen met Advanced Media.
Gérard Visser inmiddels 14  jaar actief in het creatieve vak. Begonnen als vormgever van gedrukte media, de laatste 10 jaar ook intensief bezig met het bouwen en ontwikkelen van websites.  Ik ga graag uitdagingen aan om te komen tot een goed resultaat. De klant centraal maar zeker niet het doel uit het oog verliezen. Creatieve oplossingen die werken. Geen mooie of lange verhalen over het ontwerp maar een heldere visie op wat ik maak. Het ontwerp moet spreken en het concept werken.

ACB Communicatie werkt overigens nauw samen met een aantal vaste schrijvers en fotografen. Per opdracht overleggen we met u welke schrijver, fotograaf of communicatiespecialist uit ons team het snelste en beste bij u past. Tegelijkertijd blijven wij uw aanspreekpunt.