Wie wij zijn
DianaWassing
Diana Wassing werkt al sinds 1997 in het communicatie en uitgeefvak. Ze heeft zich bekwaamd in het schrijven van (web)teksten; interne en externe communicatie en in het ontwikkelen en maken van magazines voor zowel consumenten als B2B. Samen met de ondernemer inventariseren waar zijn of haar behoefte ligt om daar vervolgens een goed werkende, creatieve en aantrekkelijke invulling aan te bieden, geeft haar voldoening en leidt voor de ondernemer tot betere bedrijfsresultaten.

Sinds 2017 heeft ze haar werkterrein verlegd naar het persoonlijk begeleiden van ondernemers in het MKB en het counsellen en bemiddelen van en tussen werknemers en werkgevers. Zie ook: www.acbcounselling.nl
Bekijk ook mijn LinkedIn profiel

 

ACB Communicatie werkt intensief samen met Advanced Media.
Gérard Visser inmiddels 18  jaar actief in het creatieve vak. Begonnen als vormgever van gedrukte media, de laatste jaren vooral intensief bezig met het bouwen en ontwikkelen van websites en grafische ontwerpen. Ook is hij in te huren als geluidstechnicus.  Hij gaat graag uitdagingen aan om te komen tot een goed resultaat. De klant centraal maar zeker niet het doel uit het oog verliezend. Creatieve oplossingen die werken. Geen mooie of lange verhalen over het ontwerp maar een heldere visie op wat hij maakt. Het ontwerp moet spreken en het concept werken.

 

ACB Communicatie werkt verder nauw samen met een aantal ervaren specialisten. Per opdracht overleggen we welke specialist het snelste en beste bij uw opdracht past.